5 Клас Тема: Технологія приготування гарячих бутербродів.
5 Клас Тема: Технологія приготування гарячих бутербродів. Мета: - Знати види гарячих бутербродів. - Вивчити технологію приготування гарячих бутербродів. -Дотримуватись правил безпечної праці Приклади рецептів: 1 - Гарячі бутерброди з картоплею Інгредієнти: картопля - 3 - 4 шт. сіль перець хліб олія для смаження Приготування: Натерти сиру картоплю на тертці і посолити-поперчити за смаком, нарізати хліб або батон не товсто, зверху теж не товстим шаром розкласти рівненько картоплю. Стороною, на якій картопля, акуратно викласти на сковороду з розігрітою олією, обсмажити до золотистого кольору. Перевертати і обсмажувати хліб не треба. Виходять смачні і швидкі гарячі бутерброди. 2 - Гарячі бутерброди на швидку руку Інгредієнти: сосиски - 3 - 4 шт. помідор - 1 шт. часник - 2 зубчики майонез - 1 ст. ложка кетчуп - 3 ст. ложки хліб пшеничний - 10 скибочок сир - 100 гр. зелень свіжа - за смаком перець чорний ме
Комментарии
Отправить комментарий